Store finder
T DEMİRİ ÜRETİCİLERİ

T profil demirleri, bilinen diğer adı ile T kirişleri, inşaatlardaki diğer yapısal şekillerden daha az kullanılan ama daha fazla avantaj sunan hadde ürünleri arasında yer almaktadır. T demirleri genel olarak değirmenlerde üretilemeyen profillerdendir. Değirmenler yalnızca ufak boyutların üretilmesine yol açabilmektedir. Büyük boyutlu T profil demirleri için NPI demirlerinin ayrıştırılması gerekmektedir.

 

T demiri üreticileri arasında yer alan Karaca Metal sayesinde uzun yıllar boyunca kullanabileceğiniz T demirlerine sizler de sahip olabilirsiniz. Özel cihaz yardımıyla NPI demirlerinin ilk kısmı kesilerek hadde ürünleri T halini alır. Genel olarak kesim girişin ortasından yapılır. Fakat merkezden kesim yöntemi de uygulanabilmektedir. Kesim işleminden sonra kirişin ağ olarak bilinen kısmı T profil demirinin gövdesi olarak da kullanılır.

 

T Demirleri Hangi Alanlarda Kullanılır?

T profil demirleri büyük taşıma özelliklerine sahiptir. T profil demirlerinin üst kısımları baskı gerilmelerine karşı direnç sağlar. Dikey kısımları ise kesme ve gerilmelere karşı dayanıklıdır. Ürünlerin kaynaklanabilmesi, kesilmesi ve biçimlendirilmesi son derece pratiktir. Genel olarak imalat ürünü olarak kullanılan T demirleri endüstriyel alanlarda üretim süreci parçası olarak değerlendirilir. Ürünler farklı tamirat işlemlerinde de tercih edilmektedir.

 

T profil demirleri otomotiv sanayinde en sık kullanılan ürünler arasında yer almaktadır. Ağır yük taşımacılığının bir parçası olarak da özellikle römorklarda kullanılmaktadır. Çevre dostu olarak üretilen ve dış etkenlere karşı dayanıklı olabilecek şekilde geliştirilen T demirlerine sizler de Karaca Metal güvencesiyle sahip olabilirsiniz.

 

Her ürününde olduğu gibi T demiri satan firmalar arasında önemli bir konuma sahip olan Karaca Metal’in ürün kataloglarında pek çok farklı alanda değerlendirilebilecek T demiri modelleri yer almaktadır.