Store finder
KARE DEMİRİ ÖLÇÜLERİ VE ÇEŞİTLERİ

Kare demirler, dolu formda olmakla birlikte her türlü malzemeden üretilen hadde ürünleri olarak tanımlanmaktadır. Ağırlık taşıma kapasitesi bakımından üstün performans gösteren kare demirler, fazlasıyla dayanıklı bir yapıya sahiptirler. Farklı boyut ve ölçülerde karşımıza çıkan bu ürünler, küçük-büyük fark etmeksizin her proje için kullanıma uygun bir avantaja sahiptir. Karaca Metal olarak, kare demiri ölçüleri ve çeşitleri konusunda sınır tanımayarak geniş ürün yelpazemizi hizmetine sunmaktayız.

Kare Demir Çeşitlerinde Karaca Metal Farkı

Kare demirler, çubuk şeklinde vücut bulan bir hadde üründür. Kesilmesi, kaynaklanması ve biçimlendirilmesi oldukça kolay olmakla birlikte, firmamızda özel olarak önceden kesilmiş uzunlukları ihtiyaç duyduğunuz an bulabilmeniz mümkündür. Yüksek düzeyde demir stoğuna sahip olan Karaca Metal, ürün tedariği konusunda en büyük destekçiniz olmaktadır. Kare demiri ölçüleri ve çeşitleri geniş ürün yelpazesi içerisinde yer almakla birlikte, yüksek kaliteyi bünyesinde barındırmaktadır.

Her proje için uygun şekilde üretilen kare demirler, Karaca Metal güvencesi ile hizmetinize sunulmaktadır. Bu güvencenin sebebi; kalite, hızlı teslimat ve güvenilir üretimden kaynaklanmaktadır. Kare demir hadde ürünü tedariğiniz konusunda zengin bir endüstriyel deneyime sahip olan firmamız, birinci sınıf malzemeler kullanarak üretim gerçekleştirmektedir. Üstelik tüm bunlar uygun fiyat çerçevesi dahilinde gerçekleştirilmektedir.

Kare Dolu Demir Fiyatları ve Kullanım Alanları

Karaca Metal olarak markamızda yer alan kare dolu demirler, kalitesinin yanı sıra makul fiyatlarla satışa sunulmaktadır. Yüksek segmentle öne çıkan ürünler, nasıl bu denli cüzi rakamlarda öne çıkıyor diye düşünmeyin! Firmamız en ucuz demir-çelik ürünlerini en kaliteli biçimde hizmetinize sunarak, profesyonellik dahilinde faaliyet göstermektedir.

Kare dolu demirlerin kullanım alanları ise; inşaat sektörü, beton temelleri ve çeşitli süs işlerinden oluşmaktadır. Kare demiri ölçüleri ve çeşitleri, sektörel farklılık içermekle birlikte, kirişlerde de kullanımı yaygın olarak görülmektedir. İskele yapımı, pencere ve kapılarda da sıklıkla tercih edilmektedir.